Hej Nora Laakso, Nordic Marketing Manager på Sympa!

(Q) Vad ser ni fram emot på årets HRunconf?

(A) De intressanta dialogerna och den garanterade inspirationen! Det är verkligen människorna som gör eventet, så vi ser fram emot att få träffa så många nya människor som möjligt och bidra till den goda atmosfären.

(Q) Varför har ni valt att vara med och sponsra årets konferens?

(A) Vi på Sympa arbetar med att stötta HR så bra som möjligt, och även om vi själv ser inspiration i det mesta är det alltid bra att ta tid för att se hur andra tänker kring ämnen som berör HR. På detta sätt ser vi till att vi vet vad våra kunder behöver och att vi kan hjälpa dem på bästa sätt.

(Q) Vilka HR-frågor vill ni diskutera under konferensen?

(A) Allt kring digital HR är vi ju självklart intresserade av, men vi är lika fängslade av bl.a. hur framtidens arbetsplats kommer att se ut, agilt ledarskap, och talangutveckling – allt som gör HR till så underbart och viktigt, helt enkelt!

Tack för pratstunden, Nora!

Vi ser fram emot att träffa dig resten av Sympa i April!

Sympa HR gör det möjligt att spendera mindre tid på rutinmässiga HR-uppgifter. Istället kan du fokusera på ökad trivsel för personalen och att skapa en framgångsrik arbetsplatskultur. Det ger ditt företag alla verktyg för att växa och frodas. Läs mer på www.sympa.se

Prenumerera på HRunconfs nyhetsbrev!

Prenumerera på HRunconfs nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med det senaste inom HR

Du prenumererar nu på nyhetsbrevet.