Guldsponsorer

Sympa HR gör det möjligt att spendera mindre tid på rutinmässiga HR-uppgifter. Istället kan du fokusera på ökad trivsel för personalen och att skapa en framgångsrik arbetsplatskultur. Det ger ditt företag alla verktyg för att växa och frodas. Läs mer på www.sympa.se

Ännu en riktigt spännande samarbetspartner och sponsor till #HRunconf! Knowit HRM med spännande kunskaper och inblick i teknik och digitalisering. Läs mer om Knowit på deras hemsida, eller vår bloggpost om dem här.

Silversponsorer

Great Place to Work har också valt att samarbeta med oss och sponsra #HRunconf även i år. Mot bakgrund av vårt tänk kring hållbart arbetsliv, så känns långsiktigheten i flera av våra sponsorers tänk riktigt bra. Motiveringen kring samarbetet kan du läsa mer om här, och vad Great Place to Work står för och arbetar med kan du läsa via länken här.

Edge HR hjälper företag och organisationer att arbeta effektivt och professionellt med HR-frågor. Detta gör vi genom att erbjuda webbaserade tjänster, HR-system samt seminarier och utbildningar inom HR, arbetsrätt och Talent management. Varje år väljer flera hundra kunder Edge som samarbetspartner för att se till att HR, chefer och ansvariga får rätt verktyg på rätt plats. För oss på Edge betyder det att morgondagens framgångsrika verksamheter och affärer börjar med våra medarbetares insatser idag. Eller som vi brukar säga; Imorgon börjar idag!

Draftits ambition är att göra din organisation regelsmart. Genom att minska riskerna för missförstånd och ena alla kring en gemensam regelförståelse så frigörs tid och pengar. Det är resurser som direkt kan användas till att fokusera på er kärnverksamhet och nå framgång.Titta gärna in på Draftits webbplats och läs mer. Missa inte deras kunskapsavdelning fylld med kostnadsfria guider inom bland annat HR, Lön och Ledarskap. www.draftit.se/kunskap/

Insight Lab är en ny partner för i år. Deras digitala HR-laboratorium hjälper dig förstå och använda trender inom HR & Ledarskap. Du får praktisk kunskap och verktyg för att utveckla individerna och organisationen för framtiden.
Besök gärna Insight Labs kunskapsbank fylld med inspirerande fokusblad om bl.a. Gamification, Gigekonomi, Kultur och Mångfald. www.insightlab.se/kunskap/

I år har vi valt att samarbeta med Kompetenstillväxt som Mediasponsor. Det innebär att vi når ut till både chefer, HR och andra HR-intresserade personer via Kompetenstillväxts nyhetsbrev och deras övriga kanaler. Genom det här samarbetet har vi också fått möjlighet att medverka i en artikel i HR-nytt. Läs den här.

Huvudsponsor

Vi är både stolta och glada över att Happy Tammsvik valt att bli huvudsponsor även för #HRunconf 2018! Vi tror och hoppas att vårt samarbete kommer att fortsättat vara både fruktbart och inspirerande, för oss, Happy Tammsvik såväl som alla hugade #HRunconf-deltagare.