Nu har Gotterdet gått fyra veckor sedan vi träffades ute på Happy Tammsvik, alla hugade HR-intresserade personer. Det känns som om det var alltför länge sen vi sågs…! Jag har redan lite längtan…

Miljön och tryggheten spelar roll!
Vi hade tur med vädret och miljön var – i mitt tycke – mycket inspirerande! I utvärderingarna kan vi se att vi lyckats skapa en bra arena för samtal, och att vi också skapat bra trygghet för deltagarna. Ungefär hälften av alla deltagare var med på #HRunconf för första gången, och med den erfarenheten vi hittills har av både att vara deltagare och arrangörer, vet vi att det är helt fundamentalt att skapa trygghet och förtroende. Det verkar som sagt som om vi lyckades med det!

Lite allmän info
Alla som var med på årets okonferens, kommer som sagt per automatik att läggas till på vårt nyhetsbrevs sändlista, och vill man inte vara med på den, så finns det möjlighet att avsluta prenumerationen längst ned i nyhetsbrevet.

Lära_känna_hälsaFörhoppningsvis kommer vi ganska snart att kunna gå ut med nästa års datum också, och mot bakgrund av utvärderingen av årets #HRunconf, så kan vi nog räkna med ännu fler hugade deltagare som är intresserade av att påverka och agera för det hållbara arbetslivet. Håll utkik!

Vad jag tar med mig
Mycket från en konferens av det här slaget för min egen del, är att jag tar med mig möten, människor och inte minst – bra begrepp. Jag formligen ÄLSKAR ordet ”Provprata” (Tack, Tove!). Det passar mig alldeles utmärkt, för att jag gillar att ”slänga ur mig” idéer som inte är färdigtänkta. Jag vill snarare att dessa idéer formas vidare i samspel med andra. För mig är ordet ”samskapa” något som vi #HRunconf-deltagarer verkligen ägnar oss åt, så det ordet passar jag också på att infiltrera ”rörelsen” med…!

Vad tar du med dig?

Med lite kyligare sol,
Karin

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *