Hej Pia-Maria Thorén, Inspiration Director and Agile People Coach – välkommen som talare på #HRunconf 2019!

(Q) Vill du berätta vem du är?

(A) Jag har ett företag som heter GreenBullet Solutions, där jag i huvudsak utbildar och certifierar i Agil HR och Agilt Ledarskap. Jag har skrivit en bok som heter Agile People och är även grundare till nätverket Agile People.

(Q) Vad vill du prata om på ditt HRTalk?

(A) Jag ser fram emot att inspirera och ge en överblick av Agil HR, jag kallar det ”Agil HR i ett nötskal”.

(Q) Vad ser du fram emot på #HRunconf 2019?

(A) Jag ser mycket fram emot att deltaga och att få nätverka. Alltid inspirerande att lära nya saker och diskutera frågor mer tvärfunktionellt. Jag är också nyfiken på att förstå hur det ser ut idag på HR-funktioner när det kommer till Agil HR – hur långt har vi kommit i Sverige?

(Q) Vilka HR-frågor vill du diskutera under konferensen?

(A) Det finns såklart många spännande samtalsämne för #HRunconf 2019 men jag tycker frågor kopplat till mognadsgraden av Agil HR och hur långt den Agila transformationen som pågår, har kommit är särskilt intressanta. Vi kommer också under konferensen att kunna undersöka det närmare.

Tack för pratstunden, Pia-Maria!

Vi ser fram emot att träffa dig i 8-9 April!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *