Happy Tammsviks syn på samarbetet med #HRunconf

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_testimonial admin_label=”Testimonial” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” portrait_border_radius=”90″ portrait_width=”90″ portrait_height=”90″ body_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Vi är mycket stolta och glada att HRunconf valt Happy Tammsvik som mötesplats för arrangemanget 2016; ett möte som vi förstått är fullt med både energi och kreativitet. Det något ”otraditionella” sättet att mötas är något vi själva verkligen förespråkar vilket gör att det känns extra roligt att vara med som sponsor i ett event som vi tror kommer ge win-win för alla inblandade, på alla sätt.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://hrunconf.se/wp-content/uploads/2015/12/Vattenbild_Happy_Tammsvik.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://hrunconf.se/wp-content/uploads/2015/12/Baksida_H_Tammsvik.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

På Happy Tammsvik pågår livet. Det sprakar av färg, sjuder av kreativitet och ljuder av skratt. Doftar och smakar sött, salt, syrligt och ljuvligt. Allt kan hända och allt händer. Det enda som sätter gränserna under ett möte är våra gästers önskemål. Vi tar humorn och ditt möte på allvar!

Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor. Med våra många och annorlunda konferenslokaler, 121 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för roligare möten och minnesvärda kickoffer. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *