#HRunconf söker superstudenter!  

#HRunconf samlar personer som brinner för ett gott arbetsliv och som vill dela sina tankar, klokheter och idéer med varandra. Under #HRunconf vill vi ha input från så många håll som möjligt. Såklart även från studenter som har koll på den senaste forskningen inom ämnet!

Läser du Personal- och arbetsvetenskap eller liknande och vill träffa de mest framstående yrkesverksamma personer inom HR? Då tycker vi att du ska söka rollen som studentvärd!

Vad gör en studentvärd?

Under #HRunconf behöver vi hjälp med en del praktiska saker, allt från att checka in deltagarna till att dokumentera Gridden (spana in det här klippet för att få reda på mer kring den här Gridden och mycket annat 🙂 https://hrunconf.se/sa-funkar-det/ ). Därför söker vi 2 studenter som kan hjälpa oss med det. Det kommer självklart finnas tid till att vara med på diskussionerna som hålls i de olika spåren.

Vad erbjuder vi?

Som studentvärd är du med under #HRunconf den 8-9 maj där du får möjligheten att nätverka med många intressanta personen inom branschen. 2017 års #hrunconf kommer att hållas ute på Happy Tammsvik i Bro utanför Stockholm.  Givetvis står vi för resan, boende och deltagaravgift.

Okej, hur får jag chansen att vara studentvärd?

Kul att du är intresserad! Skriv en motivering till varför just du ska vara en av våra studentvärdar, i motiveringen vill vi ha svar på:

  • Vad det är som tilltalar dig med #HRunconf?
  • Varför du vill vara med?
  • Vad är det häftigaste som kan hända under #HRunconf?

Maila din motivering till Anna Broeders: anna@hrunconf.se senast den 28 februari.

Bildresultat för superwomanBildresultat för superman clipartfest

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *