[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” border_style=”solid” module_alignment=”left” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.82″ box_shadow_position=”outer”]

Hej Maria Grudén, VD på Great Place to Work Sverige – välkomna som sponsor till #HRunconf 2018!

(Q) Vad ser ni fram emot på årets HRunconf?

(A) Vi ser fram emot att delta i det mycket spännande formatet som #HRunconf innebär. Att samskapa möten och dialoger är ett mycket värdefullt och spännande arbetssätt. I år finns många intressanta trender att diskutera – allt från engagemangsfrågor till hållbarhetsfrågor. Vi hoppas både kunna leda spår och delta och bidra i spår under de två dagarna.

(Q)Varför har ni valt att vara med och sponsra årets konferens?

(A) Konferensen är ett mycket bra tillfälle att ta del av åsikter och inriktningar i tidens HR-dialoger och utveckling. Att sponsra ger oss en möjlighet att stödja detta viktiga och intressanta evenemang och bidra med vår kompetens och erfarenhet i dialogen.

(Q) Vilka HR-frågor vill ni diskutera under konferensen?

(A) Det finns såklart många spännande samtalsämne för årets #HRunconf, men vi tycker såklart frågor kopplat till engagemang och hur Sveriges Bästa Arbetsplatser arbetar för att skapa en framstående och hållbar företagskultur är extra intressant. Kanske är 2018 det året som visar att engagemang, tillit och ett starkt arbetsgivarerbjudande är grunden till ett sunt och långsiktigt arbetsliv – både för medarbetaren och för företag i näringslivet.

Det bland många andra av nedanstående punkter ser vi fram emot att prata om.

  • Hur skapar man en engagerande arbetsplats?
  • Leder engagemang till högre lönsamhet – i så fall hur?
  • Vad gör Sveriges Bästa Arbetsplatser?
  • Hur skapar men störst engagemang kring sin medarbetarundersökning?
  • Hur skapar man ett tillitsfullt ledarskap och varför är det viktigt?
  • Hur säkerställer du ditt arbetsgivarerbjudande?

Tack för pratstunden, Maria!

Vi ser fram emot att träffa dig och Great Place to Work i April!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *