[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” border_style=”solid” module_alignment=”left” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.82″ box_shadow_position=”outer”]

Hej Pål Olsson och Edge HR – välkomna som sponsor till #HRunconf 2018!

(Q)Vad ser ni fram emot på årets HRunconf?

(A) Att få träffa många olika personer från ett stort antal företag som alla brinner för samma saker som EdgeHR gör – att utveckla HR och därmed företag i Sverige. De ska bli givande att vara med i samtal, diskussioner och höra och dela med sig av våra erfarenheter, tankar och glädjeämnen inom HR och utveckling av medarbetare och därmed företag och organisationer.

(Q)Varför har ni valt att vara med och sponsra årets konferens? 

(A) EdgeHR har deltagit tidigare och även andra personer/företag från Wise Group som vi tillhör. Alla som vi har pratat med har varit mycket positiva till att okonferera. Att sedan någon ur styrelsen från HRunconf kontaktade oss gällande sponsring, tar vi som ett kvitto på att vi gör relevanta saker för HR-Sverige 2018. Vi har haft flertalet utbildningar och heldagsevent om digitalisering och HR de senaste åren så vi hoppas att vår erfarenhet kan bidra till innehållet under dagarna. Vi arbetar också med Talent Management vilket blir mer och mer på agendan, och inom det området finns alltid/fortfarande fler intressanta samtal att vara delaktiga i.

(Q) Vilka HR-frågor vill ni diskutera under konferensen?

(A) Framförallt vill vi diskutera  det som deltagarna vill diskutera. Vi strävar efter att kunna stötta HRs behov och även vara med och formulera tankar till konkreta lösningar för framtiden. Om detta är inom Talent Management, Digitaliserade HR-lösningar eller hur vi kan göra Lönekartläggningen mer relevant inom de strategiska HR –arbetet  får dagarna på Happy Tamsvik utvisa. Vi ser framemot att träffas!

Deltagare på #HRunconf blir Pål Olsson, Senior Account Manager Edge HR, som har ett drygt 15-årigt förflutet inom HR som HRBP, HRM och HR-konsult.

Tack för pratstunden, Pål! Vi ser fram emot att ses i April!

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.82″ src=”https://hrunconf.se/wp-content/uploads/2018/02/Skärmavbild-2018-02-06-kl.-14.13.46.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” box_shadow_position=”outer” align=”center” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *