Huvudsponsor

Vi är både stolta och glada över att Happy Tammsvik valt att bli huvudsponsor även för #HRunconf 2017! Vi tror och hoppas att vårt samarbete kommer att fortsättat vara både fruktbart och inspirerande, för oss, Happy Tammsvik såväl som alla hugade #HRunconf-deltagare.

Guldsponsorer

Ännu en riktigt spännande samarbetspartner och sponsor till #HRunconf! Knowit HRM med spännande kunskaper och inblick i teknik och digitalisering. Läs mer om Knowit på deras hemsida, eller vår bloggpost om dem här.

Silversponsorer

Great Place to Work har också valt att samarbeta med oss och sponsra #HRunconf även i år. Mot bakgrund av vårt tänk kring hållbart arbetsliv, så känns långsiktigheten i flera av våra sponsorers tänk riktigt bra. Motiveringen kring samarbetet kan du läsa mer om här, och vad Great Place to Work står för och arbetar med kan du läsa via länken här.

I år har vi valt att samarbeta med Kompetenstillväxt som Mediasponsor. Det innebär att vi når ut till både chefer, HR och andra HR-intresserade personer via Kompetenstillväxts nyhetsbrev och deras övriga kanaler. Genom det här samarbetet har vi också fått möjlighet att medverka i en artikel i HR-nytt. Läs den här.

Vi är så glada för att People Analytics i år har valt att samarbeta med #HRunconf. People Analytics arbetar med att analysera personalrelaterad data till verksamheten. Läs mer om deras sponsorskap i “Nuheter” här.